Up 2 Date

Dit is waarom de Europride awesome is

  1. Newschevron right
  2. Dit is waarom de Europride awesome is

Europride 2016 was een feest die je niet snel ergens anders gaat vinden. Duizenden mensen die door de Amsterdamse grachten varen en toeschouwers die vanaf de kade, uit hun ramen en zelfs in het water meegenieten met de muziek van al die verschillende boten.

Vandaag kunnen alle homo's eindelijk zichzelf zijn!

Wij spraken mensen die van over de hele wereld naar de Europride waren gekomen om mee te feesten. Dit is waarom Europride zo awesome is.

Remco (22)

Voor mij is de gaypride heel speciaal omdat het echt een dag is waarop ik mijzelf kan zijn en alle homo's eindelijk worden geaccepteerd.

Jessye (18) en crystle (15)

Wij gaan ieder jaar naar de gaypride omdat het zo gezellig is. Het is echt een fees waar iedereen open is en alles lekker laat gaan, dat vinden we heel leuk.

Derrick (36)

Ik ben speciaal uit New York gekomen om de Europride te zien. In New York hebben we ook een grote pride maar deze is veel unieker met de boten op de grachten. Mijn favoriete boot is die van de SOA's haha!

Ariana (19) en Julia (18)

Wij komen uit Italiƫ en daar gaan we altijd naar de gaypride in Rome. Die is prachtig omdat die langs het Colosseum gaat maar wij hebben nog nooit zoiets gezien als deze pride. De bootjes zijn zo leuk. Het is hier echt geweldig!

Ster advertentie
Ster advertentie