Up 2 Date

Daniëlle van Grondelle zoekt in nieuw programma naar curvy modellen: "We moeten diversiteit vieren"

foto: RTL
  1. Newschevron right
  2. Daniëlle van Grondelle zoekt in nieuw programma naar curvy modellen: "We moeten diversiteit vieren"

Gelukkig is het tegenwoordig een stuk beter gesteld met de vertegenwoordiging van plussize modellen in de modewereld. Het nieuwe programma Curvy Supermodel gaat daarom op zoek naar hét curvy supermodel van Nederland. Giorgio sprak met het Rotterdamse supermodel Daniëlle van Grondelle die het gezicht en ook jurylid van het programma is.

Topmodel

De modellencarrière van Daniëlle van Grondelle gaat super lekker! Ze was het eerste model met een maatje meer die de cover van Esquire mocht sieren, stond in de Italiaanse Vogue en liep shows voor Victoria Beckham. Zij weet als geen ander hoe je het als curvy model kan maken in de modewereld. En nu staat er een nieuwe uitdaging op haar te wachten als jurylid van Curvy Supermodel

"Ik ben blij en heb heel veel zin om dit programma te maken."

Diversiteit

Daniëlle merkt dat er steeds meer ruimte voor diversiteit is in de modewereld. Ze is zelf al 14 jaar fulltime model en merkt aan haar eigen carrière dat ze steeds meer opdrachten krijgt. Toch is er is nog nooit eerder een programma over curvy modellen gemaakt. Het is dus hoog tijd: "Het is onwijs nodig, we moeten diversiteit gaan vieren."

Aanmelden

Heb jij de droom om internationaal topmodel te worden? Je kunt je nog aanmelden. Dan moet je alleen wel maat 40 t/m 48 hebben, minstens 1.70 meter lang zijn en minimaal 16 jaar zijn. Het programma komt in het voorjaar van 2018 op de televisie.

Ster advertentie
Ster advertentie