Up 2 Date

Beachboys in Kenia hebben seks met westerse oude vrouwen om gezin te onderhouden (Trippers)

  1. Newschevron right
  2. Beachboys in Kenia hebben seks met westerse oude vrouwen om gezin te onderhouden (Trippers)

In het nieuwe BNN-programma Trippers duiken presentatoren Linda Hakeboom, Jan Versteegh, Tim Hofman en Geraldine Kemper in het leven van leeftijdsgenoten over de hele wereld. Tim Hofman gaat naar Kenia en spreekt met zogenaamde beachboys. Deze jongens hebben seks met oudere westerse vrouwen voor geld. Hoewel het er uitziet als één groot feest, ziet Tim al snel de pijnlijke keerzijde van het verhaal.

SOA's

Tim spreekt met beachboy Martin, die getrouwd is en een tweede huis heeft om daar vrouwen naartoe te brengen die hij op het strand van Mombassa oppikt. Zijn vrouw is erg ongelukkig over het werk dat hij doet en is bang dat hij haar en de kinderen uiteindelijk in de steek zal laten voor een rijke vrouw. Daarnaast heeft hij hiv en blijkt heel slecht te zijn voorgelicht op seksueel vlak.

''Dat ik zo'n vrouw besmet als ik met haar naar bed ga, interesseert me niet echt. Maar ik wil er via haar niet nog een buitenlandse hiv-besmetting bij krijgen. Ik ben daar bang voor, dat ik het dubbel of driedubbel krijg.''

Drugs

Daarnaast gebruiken bijna alle beachboys drugs en alcohol om het werk vol te houden. Veel van de jongens zijn zelfs verslaafd aan heroïne. Dit komt doordat de rijke vrouwen het meenemen uit Europa en ze laten gebruiken. Vervolgens gaan ze weg en blijven de beachboys verslaafd achter.

''Ik ben aan de heroïne door een Franse vrouw die ik heb ontmoet. Ze zei: Probeer het maar. Zoiets lekkers heb je nog nooit gehad.''

Banlieues

In dezelfde aflevering gaat Geraldine naar de Parijse banlieues en duikt in de wereld van de Franse underground rapmuziek. Bekijk het hier terug:

Ster advertentie
Ster advertentie