Up 2 Date

VIDEO: Chris Brown vertelt uitgebreid wat er in de auto gebeurde op de avond dat hij Rihanna in elkaar sloeg

  1. Newschevron right
  2. VIDEO: Chris Brown vertelt uitgebreid wat er in de auto gebeurde op de avond dat hij Rihanna in elkaar sloeg

Chris Brown vertelt in zijn documentaire Welcome To My Life uitgebreid over de liefde tussen hem en Rihanna. Hij legt uit hoe ze elkaar ontmoet hebben, hoe ze vervolgens een relatie kregen, waar de relatie stuk liep en over de avond dat hij haar aanviel.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

"De macht die we hadden op die leeftijd, was gevaarlijk. We waren rockstars van nog maar 16, 17 jaar oud."

Relatie

Rihanna en Chris Brown ontmoetten elkaar voor het eerst toen ze ongeveer 15 jaar oud waren. Ze kwamen vaak bij dezelfde shows en moesten vaak op dezelfde plekken optreden. Voor het eerste VMA-optreden van Chris Brown was hij bij haar thuis en daar vroeg hij of ze zijn vriendin wilde zijn. Hoewel Rihanna niet geloofde dat hij serieus was, zei Chris: "Ik ben er klaar voor, ik denk dat ik van je hou." Vanaf toen hadden de twee artiesten eerst nog een paar maanden een geheime relatie.

"Het was als een sprookje."

via GIPHY

Vertrouwen

De relatie tussen Chris en RiRi werd steeds serieuzer. Chris gaf zelfs aan ooit met haar te willen trouwen, maar eerst wilde hij nog eerlijk zijn over een leugen die hij eerder gemaakt had. Het ging over een meisje waar hij, in tegendeel tot wat hij eerst beweerde, toch wel seks mee had gehad. Vanaf toen ging de relatie bergafwaarts, het vertrouwen was weg.

"We hadden altijd ruzie. Zij haatte mij en ik haatte haar. Het was nooit goed."

dé avond

In de nacht van 8 februari 2009 ging het helemaal fout en liep hun ruzie uit de hand. De twee waren samen op een feest, toen plotseling de dame waar Chris over had gelogen, binnen kwam lopen. Rihanna begon keihard te huilen, omdat ze dacht dat ze expres hadden afgesproken. "Ik zei toen dat ze dat niet hier en nu moest doen." RiRi trok snel bij en samen met Chris Brown begon ze te drinken.

Slaan

Toen ze in de auto stapten ging het echt mis. Rihanna keek in Chris' telefoon en zag daar een geheimzinnig sms'je. "Toen dacht ze dat ik aan het liegen was en begon ze me te slaan in de auto." Rihanna probeerde hem vervolgens ook te schoppen en dat was het moment dat Chris doordraaide en haar met zijn vuist sloeg. De zangeres spuugde hem vervolgens in het gezicht wat Chris nog bozer maakte. Hij duwde haar gezicht tegen het raam en beet in haar arm.

"Ik voelde me als een monster."

Haat

Rihanna gooide vervolgens Chris' telefoon uit het raam, pakte de autosleutels af en begon te krassen op alle cd's waar zijn nieuwe muziek op stond. Ook gilde ze uit de auto om hulp. Volgens Chris probeerde hij de ruzie op te lossen en wilde hij zijn vriendin geen pijn doen, maar wilde Rihanna niet geloven dat hij echt niet wist dat zijn ex zou komen.

"Als ik de foto's terugzie denk ik: dat ben ik niet. Ik haat het, dit blijft me voor altijd achtervolgen. Deze gebeurtenis heeft mijn leven veranderd."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Foto: Welcome To My Life

Ster advertentie
Ster advertentie