Up 2 Date

Almeerder brengt positieve vibes: "Bankzitters, je moet spelen om te scoren!"

  1. Newschevron right
  2. Almeerder brengt positieve vibes: "Bankzitters, je moet spelen om te scoren!"

Als je iets op je hart hebt, moet je het vooral luchten. Zeker als je de 25-jarige Amando bent. Op Facebook postte hij een oprechte video over wat hij merkt om zich heen. "Ik zie tegenwoordig veel 'bankzitters' die de mensen in het spel, die aan het rennen, vliegen, springen zijn, aan het vallen en falen zijn...die zijn ze aan het uitlachen." Maar volgens de Almeerder hebben zij zichzelf daar alleen maar mee. "Want als je op de bank zit, ga je nooit scoren. Je zit, je staat stil, er gebeurt niks."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Supporters

Niet alleen zet de opkomende fotograaf 'bankzitters', oftewel haters, op hun plek. Hij support ook de 'spelers'. "Voor de mensen die continu bezig zijn met hun best doen om te behalen wat ze willen behalen, die aan het rennen, vallen en falen zijn, blijf doorgaan!"

Aan FunX liet hij weten dat hij het veel ziet gebeuren om zich heen.

"Ik heb het gevoel dat veel mensen niet geïnspireerd of gemotiveerd worden om de dingen te gaan doen die hun echt gelukkig gaan maken. Zelf vind ik dat heel erg zonde van je tijd en leven dus ik hoop temminste iemand te kunnen motiveren om te gaan voor zijn of haar passie en liefde."

Ster advertentie
Ster advertentie