Up 2 Date

YouTuber sneakt naar binnen bij wedstrijd Mayweather vs McGregor en krijgt $100.000 plaats

  1. Newschevron right
  2. YouTuber sneakt naar binnen bij wedstrijd Mayweather vs McGregor en krijgt $100.000 plaats

Het veelbesproken gevecht tussen Mayweather en McGregor was een wedstrijd waar iedereen bij wilde zijn. Ook YouTuber Simon Wilson baalde dat hij geen ticket had. Dus probeerde hij gratis naar binnen te komen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Nepnaam

Dat lukte hem door onder een nep naam naar binnen te gaan. Simon Wilson probeerde de dag voor het gevecht al naar binnen te gaan. De beveiliger vroeg zijn naam en natuurlijk stond zijn naam niet op de lijst. Maar terwijl de beveiliger op zijn lijst keek, maakte Simon snel een foto van de lijst. Nu had hij een naam en een bedrijfsnaam waaronder hij de dag van het gevecht naar binnen kon komen. Hij moest alleen nog even bedenken hoe hij aan de juiste documenten kwam.

Gelukt

Uiteindelijk lukte het hem ook om een perskaart te krijgen. Hij mocht naar binnen en kreeg een hele goede plek. Ook ging hij backstage en was hij bij de persconferenties van Mayweather en McGregor.

Nep?

Veel YouTubers denken dat de video fake is. In de video zegt Simon namelijk dat hij onder de naam 'Chris Smith' van Fox naar binnen gaat, maar als je goed kijkt naar zijn perskaart staat er 'John Locker'. Daarnaast vroegen ze hem om een identiteitsbewijs, maar zie je in de video niet hoe hij zich daaruit heeft gepraat.

Ster advertentie
Ster advertentie