Up 2 Date

ABOUT LAST NIGHT: Jandino interviewt Sacha Baron Cohen en het is hilarisch

  1. Newschevron right
  2. ABOUT LAST NIGHT: Jandino interviewt Sacha Baron Cohen en het is hilarisch

Wat heb jij vannacht allemaal gemist? FunX vat de 3 opvallendste gebeurtenissen voor je samen.

1. jandino interview sacha baron cohen

Sacha Baron Cohen was in het land vanwege zijn nieuwe film The Brothers Grimsby en Jandino heeft hem weten te strikken voor een hilarisch interview. Zet twee komieken naast elkaar op een kruk, verkleed er eentje in het tenue van het Nederlands Elftal en het publiek gaat stuk.

"Dit is hoe interview moet zijn", schijnt Sacha a.k.a Borat a.k.a Brüno achteraf gezegd te hebben.

2. taylor swift doneert 250.000 dollar aan kesha

Taylor Swift heeft 250.000 dollar gedoneerd nadat zangeres Kesha te horen kreeg dat zij niet onder het contract bij platenlabel Sony kan komen.

Kesha, die hits had met 'Tik Tok' en 'Die Young', wil de banden breken met Sony en haar producent en ex Dr. Luke omdat hij haar seksueel misbruikt zou hebben. Maar de rechtbank heeft besloten dat ze zich aan het contract moet houden en platen moet blijven maken onder Sony's naam.

Veel zangeressen zoals Taylor Swift, Lady Gaga en Lorde vinden het verschrikkelijk dat Kesha niet serieus genomen wordt. Dat is de reden waarom Taylor de zangeres graag wil steunen.

3. Hollywood is vooral hetero, blank en man

Uit groot onderzoek is gebleken wat veel mensen al vermoedden: film- en televisieseries worden vooral gedomineerd door hetero, blanke mannen.

De Universiteit van Southern California deed onderzoek onder tien mediabedrijven en geen van die bedrijven scoorden een voldoende. Slechts 1 op de 3 rollen worden gespeeld door vrouwen. En maar 1 op de 4 acteurs hebben een niet-blanke afkomst.

Ster advertentie
Ster advertentie