Up 2 Date

ABOUT LAST NIGHT: Ryan Marciano en Sunnery James Ambassadeurs van de Vrijheid

  1. Newschevron right
  2. ABOUT LAST NIGHT: Ryan Marciano en Sunnery James Ambassadeurs van de Vrijheid

Wat heb jij vannacht allemaal gemist? FunX vat de 3 opvallendste gebeurtenissen voor je samen.

1. genezen koorlerares krijgt verrassingsoptreden

Een koorlerares die genezen is van kanker, kreeg een emotioneel verrassingsoptreden van haar oud-leerlingen. Gabrielyn Watson had helemaal niks door toen ze naar haar werk ging. In plaats van een veradering, werd ze ineens verrast door haar leerlingen die 'Amazing Grace' begonnen te zingen. Gabrielyn zakte tegen de kluisjes in elkaar van geluk toen ze iedereen bij elkaar zag.

2. sunnery james en ryan marciano zijn ambassadeurs van de vrijheid

Gisteravond maakte Sunnery James en Ryan Marciano bekend dat het dj-duo de Ambassadeurs van de Vrijheid zullen zijn op Bevrijdingsdag. Dat betekent dat ze op 5 mei door het hele land zullen reizen per helipkopter, om op de festivals op te treden. Bij RTL Late Night vertelden ze dat ze het een heel grote eer vinden om de vrijheid te promoten. Na afloop gaven ze een kleine show weg.

3. ouders niet blij met neppe islambekering op school

Voor de les religie moesten kinderen op het kanaaleiland Guernsy een brief schrijven naar hun ouders waarin ze vertelden dat ze zich hebben bekeerd tot de islam. Dit tot grote woede van de ouders. In de brief moesten de kinderen schrijven hoe ze zich voelen en hoe de islam hun leven heeft veranderd.

"Degene die dit heeft gemaakt is niet gemaakt voor een school of het onderwijs", stelden sommige ouders. Toch waren er ook positieve reacties: "Wat maakt het uit? Als jij je zorgen maakt over wat dit doet met je kind, dan ligt dat meer aan je opvoeding.”

Ster advertentie
Ster advertentie