Up 2 Date

Bijzonder: Miley Cyrus betaalde halfjaar lang huur van The Voice-deelnemer

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. Bijzonder: Miley Cyrus betaalde halfjaar lang huur van The Voice-deelnemer

Miley Cyrus staat bij velen misschien bekend om haar opmerkelijke gedrag, maar de zangeres heeft ook een hele andere kant. Ze betaalde namelijk zes maanden lang de huur van één van de deelnemers van The Voice.

afscheid

Het gaat om kandidaat Janice die in het team van Miley zat. De band tussen Janice en haar coach bleek tijdens de show heel hecht te zijn. Toen Janice uit de talentenjacht gestemd werd, was Miley dan ook in shock. Ze nam afscheid van Janice met lovende woorden: "Als iemand het verdiende in de competitie te blijven, dan was jij dat. Je zei dat je alles voor me zou doen en ik wil dat je weet dat dat gevoel wederzijds is. Je bent een strijder, een rolmodel en ik hou van je."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

kanker

Janice kwam met een bijzonder verhaal bij The Voice aan. Op 21-jarige leeftijd kreeg ze een dochter, maar na vier jaar overleed de vader van haar kind. Alleenstaande moeder zijn, was voor haar een ware strijd. Later kreeg de zangeres baarmoederhalskanker, wat ze uiteindelijk heeft overwonnen.

Huur betalen

De zangeres heeft het in het dagelijks leven niet breed. Ze hoopte dat The Voice daar misschien verandering in zou brengen, zodat haar dochter een beter leven zou krijgen. Dat lukte, maar niet op de manier waarop ze dat verwachtte. Het was coach Miley die haar op financieel gebied hielp. Op haar Instagram Story plaatste Janice een video waarin ze Miley bedankt. "Deze vrouw heeft me gezegend met de mogelijkheid in te trekken in dit huis. Begrijp je wat dat betekent?" Daarnaast betaalde de The Voice-coach ook een tijdje de huur.

Ster advertentie
Ster advertentie