Up 2 Date

Tim's column: Werken tot je dood

  1. Newschevron right
  2. Tim's column: Werken tot je dood

Ja maar, wie een mens wil beroven, heeft een wapen nodig. Wie een volk wil beroven heeft een bank nodig. Wie de banken wil beroven moet de politiek in. Alleen de eerste groep krijgt straf, de normale mens. En is het geen straf voor het roven, dan is het wel straf voor het feit dat ze de banken en de politiek hebben vertrouwd.

Ik vraag me ook echt af, hoeveel drugs onze politici gebruiken om zulke enorme ballen te hebben, gecombineerd met zo een overdreven grote hoeveelheid schijt. Het is gewoon eng. Het is toch ook niet meer gek dat de jeugd niet meer gaat stemmen. Je hoort vaak genoeg, als je niet gaat stemmen mag je ook niet klagen. Maar als je alleen kan kiezen tussen 10 hoeren met ziektes, dan is masturberen toch de beste optie?

Welke toekomst moeten jongeren nog beschermen? Het klimaat is naar de klote. De wereld staat in brand. Opleidingen zijn niks meer waard. Klink ik negatief? Bewijs mij het tegenovergestelde dan. Wijs mij maar aan op welke basis er nog reden is om te hopen op verbetering. Want de mensen die onze toekomst moeten vorm geven, die willen alleen maar aandacht en macht. Ze willen alles naar zich toe trekken en weg rennen.

Lekker voor de hand liggende dingen schreeuwen en dan als er een oplossing moet komen gewoon doen alsof je gek bent en wegrennen. De Nigel Farage Brexit-manier. Maar wel in het Europese Hof blijven zitten waar je zo tegen bent. De buikspreekpop van de boze massa. Ze kunnen helemaal niks goeds en de politici die wel goede ideëen hebben, hebben niet de ruggegraat of de capaciteit om het volk te overtuigen.

Nee, de partijen waar je het van zou willen hebben, zoals D66 en PVDA of VVD, welke kant je ook kiest...die misbruiken al die Brexit herrie en die handige aanslagen, om samen met de media even achter de schermen de laatste restjes hoop op een goede toekomst weg te smijten. Die tekenen even snel een akkoord dat 1200 miljard aan pensioenfondsen in de handen van Europa legt. De pensioenen van onze ouders en van onszelf, straks buiten het bereik van de mensen die het zelf bij elkaar hebben gespaard. We zijn het niet gelijk kwijt hoor, we hebben er alleen zelf niks meer over te zeggen.

Het nieuws stond op pagina 7 van de krant vorige week. De partijen hebben voor gestemd, zonder het te lezen en zeggen nu achteraf dat ze graag uitleg willen. Ze hadden wel voor gestemd, maar niet door wat er bedoeld werd. Dat is wat die eikels doen. Terwijl het hele continent schreeuwt over wel of niet Brexit, over de aanslagen en de doden die vallen door terreur, stelen ze achter de schermen even 1200 miljard.

En dan glashard blijven beweren, ja, we wisten het niet zo goed. En dat mag en kan gewoon. En zie nu maar de macht over dat geld terug te krijgen, want getekend is getekend Oplossingen zouden niet zo moeilijk moeten zijn. Politici zouden als criminelen moeten worden behandeld. Wie zulke dingen doet verdient geen baan, geen vrijheid en geen toekomst. Net als de jeugd van nu. Dan maar werken tot we dood zijn. Alles beter dan vertrouwen op hoeren met geslachtsziekten.

Ster advertentie
Ster advertentie