Up 2 Date

VIDEO: Wereldreiziger Mohsin is weer terug in Nederland en verrast zijn moeder

  1. Newschevron right
  2. VIDEO: Wereldreiziger Mohsin is weer terug in Nederland en verrast zijn moeder

Mohsin Amdaouech is weer terug van zijn reis over de wereld! De 26-jarige reiziger kwam afgelopen maandag terug na 388 dagen reizen naar meer dan 18 landen. Ruim 31.000 mensen volgden Mohsin op Facebook terwijl hij de hele wereld over ging.

Toen hij afgelopen maandag terugkwam, ging hij naar Gouda om zijn moeder daar te verrassen. Die wist namelijk nog niet dat hij terug was en dat leverde dit lieve filmpje op:

BREAKING NEWS! Na 388 dagen rond de wereld gereisd te hebben is vandaag het moment aangebroken dat ik mijn moeder uit het niets heb verrast met mijn terugkomst. En daar stond ik dan..... Dit is zonder twijfel één van mijn mooiste momenten van mijn wereldreis! Like and share the love of a mother! #mohsinopwereldreis #family #mother

Geplaatst door Mohsin op wereldreis op maandag 4 april 2016

aanrader voor iedereen

Door Mohsin zijn veel mensen ook geïnspireerd geraakt om ook te backpacken. Vorige week sprak Jasmine hem nog toen hij in Australië zat. Toen zei hij dat backpacken vrij nieuw is onder de Marokkaanse gemeenschap.

Dankzij hem weten zijn volgers nu ook dat backpacken niet alleen maar voor hippies is die in een tent slapen en overal naartoe liften. Daarom raadt hij het iedereen aan om ook een paar maanden weg te gaan. "Eén ding weet je zeker, je gaat er nooit spijt van krijgen. Nooit."

Zelf kan Mohsin voorlopig niet meer weg. Zijn moeder heeft zijn paspoort afgepakt en verstopt.

Ster advertentie
Ster advertentie