Up 2 Date

Josylvio's signeersessie in Antwerpen verandert in chaos

  1. Newschevron right
  2. Josylvio's signeersessie in Antwerpen verandert in chaos

Josylvio zou een signeersessie moeten geven in Antwerpen, maar is daar nooit aan toegekomen. De rapper zou z'n fans verblijden met een handtekening - en waarschijnlijk ook een foto - op een exemplaar van zijn nieuwste album Gimma. Maar voordat hij überhaupt kon beginnen, startte de chaos.

signeersessie rwina

Volgens de Antwerpse politiewoordvoerder Willem Migom werden er vernielingen aangebracht en dingen gestolen. "Ook klanten die niet voor de signeersessie kwamen, ondervonden hinder door de tumult. Onze diensten kwamen ter plaatse om de orde te herstellen. Dat ging vlot."

teleurgesteld

De rapper meldt op zijn Instagram dat hij wel aanwezig was in de MediaMarkt - waar de signeersessie zou plaatsvinden - maar niet naar beneden mocht komen. Hij vindt het erg vervelend dat hij de signeersessie niet heeft kunnen doen.

"Antwerpen, laat me wel even duidelijk maken dat ik dit gedrag ten zeerste afkeur. Ik was graag gebleven om te viben met de fans die voor mijn signeersessie gekomen waren... Maar het is voor mij onmogelijk geweest om naar de vloer te komen. Ik hoop dat we dit in de toekomst wel kunnen doen. Ik ga proberen alle CD's alsnog te signeren en ik hoop dat ik ze online beschikbaar kan maken voor jullie."


Bron: Instagram Story Josylvio
Ster advertentie
Ster advertentie