Up 2 Date

Boef reageert op beschuldiging dat hij "geen zin had" in meet & greet met autistisch jongetje

  1. Newschevron right
  2. Boef reageert op beschuldiging dat hij "geen zin had" in meet & greet met autistisch jongetje

Vandaag verschenen er berichten in de media dat Boef een meet en greet met een 12-jarig autistisch jongetje geweigerd zou hebben, omdat hij er geen zin in zou hebben. Boef heeft via Instagram laten weten dat er niks van deze beschuldiging klopt en dat hij helemaal niks van de meet en greet afwist.

Opzet

De berichten dat Boef met opzet de meet and greet geweigerd had, verschenen naar aan leiding van een Facebook-post van de zus van het jongetje. In dit bericht verweet ze Boef haar broertje onwijs teleurgesteld te hebben. Ze riep iedereen op het bericht massaal te delen en liken.

Reactie

Boef reageert met een lang bericht op Instagram. Volgens hem moest hij na zijn optreden op het festival in Almelo gelijk door naar een show in Echt. Hij zou helemaal niks afweten van een meet en greet. Volgens hem heeft de organisatie dit zonder overleg ingepland. Daarnaast zou hij nooit de woorden "geen zin" hebben uitgesproken, omdat hij na het optreden direct in de auto stapte om naar het volgende optreden te gaan.

Positief

Boef werkt op dit moment hard om zich positiever in te zetten, daarom is hij "pissig" dat de vrouw deze beschuldigingen online heeft gezet: "Ik denk niet dat je beseft wat de gevolgen zijn van jouw Facebook post. Ik word nu zwart gemaakt in de media voor iets wat ik niet heb gedaan".

Desondanks vindt hij het wel sneu voor haar broertje en de rest van de fans die voor niks op hem hebben gewacht voor een meet en greet.

"Al die negatieve berichten kunnen we niet terugdraaien en je broertje heeft hier ook helemaal niets aan. Ik laat mijn management contact opnemen om een videoboodschap te regelen voor je broertje. (...) Dit is gewoon een wijze les dat jullie mensen niet zomaar elk artikel dat je leest moet geloven, maar ik wil die strijder niet met lege handen laten zitten. SO naar alle fans die daar voor niets stonden. Ik wist echt van niets."

Ster advertentie
Ster advertentie