Up 2 Date

Vrienden vermiste Younes (24): "Mensen, doe alsjeblieft iets met deze oproep"

  1. Newschevron right
  2. Vrienden vermiste Younes (24): "Mensen, doe alsjeblieft iets met deze oproep"

UPDATE: Op 23 juli 2016 is het lichaam van Younes levenloos teruggevonden.

Younes (24) liet woensdag een afscheidsbrief achter. Sindsdien is hij vermist. Twee van zijn vrienden schoven op het laatste moment aan in De Avondshow bij Jaimy om een oproep te doen aan iedereen om naar hem uit te kijken na zijn plotselinge verdwijning.

"We kwamen erachter dat hij gister niet thuis was gekomen. Toen is zijn moeder zijn kamer binnen gegaan en daar vond ze een afscheidsbrief. Dat is het meest heftigst om mee te maken als vriend. Om te lezen dat hij niet lekker in zijn vel zit."

Breakdown

De Rotterdammer had anderhalve week geleden een mental breakdown. "Vanaf dat moment hebben wij super veel op hem gelet. Alle jongens van onze vriendengroep. Maar wij hebben geen signalen opgemerkt dat het niet goed ging." Nadat duidelijk was dat Younes vermist werd, plaatsten de jongens een bezorgd bericht op Facebook.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Beschrijving

De 24-jarige is voor het laatst gezien rond metrostation Rotterdam Delfshaven en luistert ook naar de bijnaam Chock, afgeleid van zijn achternaam. Younes is te herkennen aan de volgende beschrijvingen:

  • Een lengte van 1.80 m.
  • Gemillimeterd haar
  • Tunnels door linker- en rechteroor
  • Tatoeages: onder andere zijn naam in het Arabisch op zijn linkeronderarm, het getal 13 en een diamantje met een oog erin op zijn linkerelleboog
  • Een felrode fiets met een gebogen stuur

Mocht je meer weten over waar Younes te vinden is, neem dan contact op met Politie Rotterdam.

Ster advertentie
Ster advertentie