Up 2 Date

Moeder deelt opvallende oproep om ooggetuigen verdronken zoon (13) te vinden

foto: Facebook/Ezra Trinidad
  1. Newschevron right
  2. Moeder deelt opvallende oproep om ooggetuigen verdronken zoon (13) te vinden

De moeder van de 13-jarige Ezra die vorig jaar verdronk heeft een bijzondere oproep gedaan. Ze deelde op Facebook een bericht vanuit het oogpunt van haar zoon in de hoop zo meer te weten te komen over het ongeluk.

"Hoi, ik ben Ezra! Op 14 oktober 2017 ben ik met mijn vrienden gaan zwemmen in het zwembad in Goes. De herfstvakantie was net begonnen en ik had er heel veel zin in."

Geen autopsie

Er is nog vrij weinig duidelijk over hoe Ezra in het zwembad verdronken kan zijn. Zijn moeder heeft verschillende verhalen te horen gekregen: bijvoorbeeld dat hij een spelletje deed met vriendjes om te kijken wie het langst zijn adem in kon houden. Volgens de schouwarts was de oorzaak dat Ezra verdronken is door een epileptische aanval. Dat is alleen niet honderd procent zeker, omdat er nooit autopsie op zijn lichaam verricht.

Waar was iedereen?

Hoe kan het dat niemand Ezra heeft gemist toen hij aan het verdrinken was? En waar was het zwembadpersoneel? Ezra's moeder en de rest van de familie willen heel graag antwoorden op deze vragen. Daarom wordt er in de oproep gezocht naar mensen die wellicht die dag in zwembad Omnium aanwezig waren en iets hebben gezien.

"Weet je: het kan tot 7 minuten kan duren voordat iemand verdrinkt. Was ik dan een tijdje alleen?"

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie