Up 2 Date

51-jarige blijkt dochter van Belgische koning: krijgt 'verlate babyshower'

foto: EPA
  1. Newschevron right
  2. 51-jarige blijkt dochter van Belgische koning: krijgt 'verlate babyshower'

Koning Albert II van België blijkt na jarenlang ontkennen, toch een 51-jarige dochter te hebben. Dat bleek uit een DNA-test die hij verplicht moest afnemen. Zijn dochter Delphine Boël zou nu ook de titel van prinses kunnen krijgen. Facebookgebruikers lieten dit nieuws niet zomaar aan zich voorbijgaan en hebben gelijk een 'verlate babyshower'-Facebookevent aangemaakt.

DNA-test

Delphine zegt al jaren dat zij de biologische dochter is van Albert. De 85-jarige koning ontkende dit altijd, totdat een rechter vorig jaar besloot dat hij een DNA-test moest doen. Als de koning de test niet zou doen, moest hij een boete van 5000 euro per dag betalen. Nu het eindelijk officieel is en Delphine erkenning krijgt, hebben Facebookgebruikers besloten om een event aan te maken om het nieuws te vieren.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

42.000 mensen geïnteresseerd

Het Facebookevent heet (Late) Babyborrel voor Delphine en is bedoelt om de geboorte van de 51-jarige vrouw alsnóg te vieren. Zo'n tienduizend mensen staan op 'gaan' en 42.000 anderen zeggen geïnteresseerd te zijn in het event dat 1 februari zou moeten plaatsvinden.. Ook zijn er veel ludieke posts in de Facebookgroep gedeeld over de 'baby shower'. Zo vragen mensen zich af of er al genoeg luiers zijn gekocht.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie