Up 2 Date

Postbode redt tienermeisje uit handen van mensenhandelaar

  1. Newschevron right
  2. Postbode redt tienermeisje uit handen van mensenhandelaar

Een postbode uit Californië wordt geprezen als held, nadat hij een tienermeisje uit de handen van de sekshandel heeft gered. Ivan Crisostomo, zoals de man heet, vond het slachtoffer verscholen in de bosjes en ondernam meteen actie. Twee maanden na het voorval werden de twee weer bij elkaar gebracht tijdens een emotionele ontmoeting.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Gevonden

"Ik hoorde gehuil, heel hard gehuil. Dus ik keek rond en ik zag een jonge vrouw achter een bosje schuilen." Ivan hoefde niet lang te twijfelen. Hij hielp het zestienjarige meisje in zijn auto en stelde haar gerust dat hij haar zou helpen. "Ze bleef maar zeggen dat ze haar terug zouden komen halen." Crystal mocht haar moeder bellen en die zei dat ze contact moest zoeken met iemand die haar in veiligheid kon brengen.

Postbode Ivan belde vervolgens de politie om te zeggen dat hij een meisje in nood had gevonden. Hij bleef bij het meisje tot de hulpdiensten gearriveerd waren.

Gelokt

De moeder vertelt aan de Amerikaanse pers dat haar dochter gelokt was naar Sacramento, Californië door iemand waarvan ze dacht dat hij een vriend was. Toen ze daar aankwam bleek ze in de val gelokt te zijn en kon ze niet meer weg.

Het meisje, dat Crystal Allen heet, zegt dat ze daar maandenlang gedrogeerd, misbruikt en geslagen werd en geen kans zag eerder te ontsnappen. "Ze maakten het onmogelijk. Ze hadden bewakingshonden en mensen die ons in de gaten hielden. Ik zat vastgebonden aan stoelen."

Ontsnapt

Op de dag van de ontsnapping zat Crystal in een auto met haar kidnappers, die een plan aan het maken waren om een misdaad te plegen. Het meisje zag haar kans. Ze greep een van hun telefoons en rende zo snel als ze kon weg om zich vervolgens te verschuilen in de bosjes.

Ster advertentie
Ster advertentie