Up 2 Date

The bucket list family reist al twee jaar gratis de wereld rond

  1. Newschevron right
  2. The bucket list family reist al twee jaar gratis de wereld rond

Het is voor velen een droom om jarenlang de wereld rond te reizen. The Bucket List Family heeft deze droom waar weten te maken. Al twee jaar zijn Garrett en Jessica samen met hun twee kinderen op reis. De afgelopen week waren zij ook in Nederland.

54 miljoen

De 28-jarige Garett begon toen hij nog studeerde een bedrijfje genaamd Scan. Niet veel later had hij de mogelijkheid om het bedrijf voor 54 miljoen aan Snapchat te verkopen. Het stel besloot toen al hun bezittingen te verkopen en van dat geld een paar maanden op reis te gaan.

Twee jaar

Maar het bleef niet bij een paar maanden. Aan de NOS vertelt Garret: "Na vijf maanden waren we zo van het reizen gaan houden en met de kinderen ging het zo goed, dat die vijf maanden inmiddels twee jaar zijn geworden."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Inkomsten

De 54 miljoen dollar staat nog steeds op hun spaarrekening. Hun reizen kunnen ze namelijk betalen van inkomsten uit YouTube en Instagram. Ze hebben sponsordeals met merken en krijgen vaak aanbiedingen om naar een bepaalde plek te komen.

De hele wereld zien

Op de uitnodigingen zeggen zij bijna altijd ja. Uiteindelijk hopen ze elk land ter wereld te bezoeken: "Want hoe moeilijk is het als iemand je uitnodigt om naar een plek te komen en dan nee te zeggen!"

Ster advertentie
Ster advertentie