Up 2 Date

Treinreizigers ergeren zich aan NS campagne tegen laat-instappers

  1. Newschevron right
  2. Treinreizigers ergeren zich aan NS campagne tegen laat-instappers

Late treinreizigers lopen gevaar. Dat zeggen de Nederlandse Spoorwegen. Teveel mensen springen na het fluitje van de conducteur nog tussen de treindeuren en daardoor ontstaan er gevaarlijke situaties. De nieuwe campagne #Treinhalen van de NS moet dit voorkomen. Maar de actie wekt vooral ergernis op bij treinreizigers.

De klachten gaan vooral om het personeel van de NS, die volgens de klagers te vroeg fluiten en geen rekening houden met kortere treinen, dus langere looproutes naar de treindeuren.

Nog niet eens uitgestapt

Rennen

Duwen/trekken

De nieuwste waarschuwingsvideo van de NS geeft (vrouwen) tips over hoe je ervoor zorgt dat je op tijd de trein instapt. Zoals bijvoorbeeld je hakken inwisselen voor comfortabele sneakers.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

De eerste anti-spring-tussen-de-deur boodschap probeerde de NS nog te verstoppen in een spannende free runner video met freerunner Chase Armitage. Opvallend is dat aan het eind van de video een omroeper meldt dat sommige reizigers een extra reistijd van 30-60 minuten kunnen oplopen. Wellicht om het filmpje realistischer te laten lijken.

Wat vind jij van de waarschuwing van de NS? Drop het in de comments!

Ster advertentie
Ster advertentie