Up 2 Date

Shaquille O'Neal breekt in speech over Kobe Bryant

  1. Newschevron right
  2. Shaquille O'Neal breekt in speech over Kobe Bryant

Shaquille O'Neal is helemaal kapot van het overlijden van zijn 'broertje' Kobe Bryant. De voormalig basketballer sprak op de Amerikaanse zender TNT over de band die hij met Bryant had. Wanneer hij vertelt over alle dingen die ze nooit meer samen zullen doen, barst hij in tranen uit.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

"Ik ben een broertje verloren."

nieuws

De afgelopen tijd is niet makkelijke geweest voor O'Neal. Hij verloor meerdere dierbaren, waaronder zijn zusje. "Ik werk, lach, zorg, maak grapjes, maar wanneer ik thuiskom moet ik de realiteit elke keer weer onder ogen zien." Toen hem ook nog het nieuws bereikte dat Kobe Bryant en zijn 13-jarige dochter om waren gekomen in een helikoptercrash, weigerde hij dat in eerste instantie te geloven. Hij was thuis met wat familieleden, toen zijn neefje opeens met zijn telefoon de kamer in kwam rennen. "Ik werd eerst boos. Ik zei: 'Haal die telefoon weg!' Weet je, we leven in een wereld waar alles gefotoshopt kan zijn. Alles kan een hoax zijn. Ik wilde het niet geloven."

Toen het nieuws bevestigd werd, brak O'Neal: "Ik heb lange tijd niet zo'n scherpe pijn gevoeld." Voor de oud-basketballer voelt het alsof hij een klein broertje verloren is. De twee hadden een hele goede band met elkaar.

Voor lief

Het tragische overlijden van Bryant en zijn dochter heeft O'Neal aan het denken gezet. Hij beseft dat hij veel te veel werkt en zijn geliefden meer moet laten weten dat hij van hen houdt. "We moeten onszelf niet tegenhouden in het leven. We werken veel en nemen dingen voor lief."

Ster advertentie
Ster advertentie