Up 2 Date

Rico Verhoeven hoopt door te breken als acteur

  1. Newschevron right
  2. Rico Verhoeven hoopt door te breken als acteur

Rico Verhoeven vertelde gisteren in RTL Late Night dat hij een bijzondere ambitie heeft. Hij hoopt namelijk ooit door te breken als acteur. Hij heeft zelfs al verschillende audities gedaan.

luchtig

Voordat Rico wat over zijn acteerambities wil vertellen, legt hij eerst even de show stil. Na een heftig item over de moord op de 14-jarige meisjes Romy en Savannah voelt het voor hem niet goed om meteen over zichzelf te praten.

"Ik vind het altijd moeilijk dat als ik televisie kijk, dat er dan soms van zo'n heftig onderwerp meteen wordt overgegaan naar zoiets luchtigs. Mijn hart zit nog steeds in mijn keel als ik dat hoor. Mijn hart en mijn gedachtes zijn bij de ouders van de meisjes."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Grote films

Nadat Rico zijn hart heeft kunnen luchten, vertelt hij wat meer over zijn droom om acteur te worden. De kickbokser zet meteen hoog in om zijn ambities waar te kunnen maken. Hij heeft al auditie gedaan voor grote films als xXx: Return of Xander Cage en Baywatch.

Combineren

Het acteren is volgens Rico wel lastig te combineren met het sporten. Maar dat betekent niet dat hij zijn droom uitstelt tot na zijn kickbokscarrière, want hij verklapt dat hij al wat kleine dingetjes heeft gedaan: "Maar ik kan nog niet verklappen wat".

"Als ik een kickbokswedstrijd heb dan focus ik me helemaal daarop. Maar ik wil me ook honderd procent op film kunnen focussen en me helemaal kunnen geven."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie