Up 2 Date

VIDEO: Beyoncé geeft emotionele ontvangstspeech voor Fashion Icon award

  1. Newschevron right
  2. VIDEO: Beyoncé geeft emotionele ontvangstspeech voor Fashion Icon award

Beyoncé heeft gisteravond tijdens Amerikaans modeevenement CFDA de award voor Fashion Icon in ontvangst mogen nemen. In haar emotionele ontvangstspeech bedankte de superster onder andere haar moeder en oma, omdat zij haar hebben geïnspireerd om de mode in te gaan.

"Zolang ik het mij kan herinneren, is mode altijd onderdeel geweest van mijn leven. Nog voordat ik geboren was naaide mijn oma kleren om te betalen voor mijn moeders opleiding."

Destiny's Child

B. vertelde ook dat aan het begin van Destiny's Child grote modemerken vier 'curvy' meisjes van het platteland niet wilden kleden.

"Mijn moeder werd afgewezen bij elke showroom in New York, maar net als mijn oma gebruikte zij haar talent om de dromen van haar kinderen waar te maken. Zij en mijn overleden oom Johnny ontwierpen al onze eerste kostuums en naaiden ze stuk voor stuk met de hand."

Rolmodel

Een van haar jongste fans, de vierjarige Blue Ivy, zwaaide trots naar haar moeder toen ze het podium opstapte. De superster wist niet dat zij de prijs zou winnen totdat de beroemde haute couture ontwerper Diane von Fürstenberg haar naam uitsprak. Zij noemde haar "een waar rolmodel voor alle vrouwen ter wereld."

Ster advertentie
Ster advertentie