Naar homepage
Up 2 Date

Celena van 'Dream School' is zwanger: "Ik ben totaal niet zenuwachtig"

foto: NPO
  1. Newschevron right
  2. Celena van 'Dream School' is zwanger: "Ik ben totaal niet zenuwachtig"

Een van de meest spraakmakende leerlingen van dit seizoen van Dream School is de Haïtiaanse Celena. Ze heeft groot nieuws en dat vertelde ze in Turn up! bij Youssef en Vanessa: Celena is namelijk zwanger!

Zwanger

"Ik ben erachter gekomen dat ik zwanger ben," vertelt Celena aan Youssef en Vanessa. De tiener met blonde haardos is blij met het nieuws dat er een kindje op komst is. "Het blijft altijd een mooi momentje." Op de vraag of ze het een spannende periode vindt, antwoordt Celena dat ze eigenlijk geen last heeft van die spanning. "Ik heb die vraag heel vaak gekregen, maar ik ben eigenlijk totaal niet zenuwachtig."

Geschrokken reacties

Vorige week vertelde Celena in Dream School over de racistische gebeurtenissen die zij heeft meegemaakt. Dit gaat van schreeuwen van racistische dingen tot zelfs slaan. Er kwamen veel lieve reacties op, aldus Celena. "Heel veel mensen waren ervan geschrokken en ik heb zoveel liefde om me heen gekregen, dat had ik echt niet verwacht." Ook Vanessa stak haar een hart onder de riem na de heftige Dream School-uitzending: ''Je bent prachtig, je bent slim, je komt er wel!''

Confronterend

Celena vind het niet altijd fijn dat ze zichzelf terugziet op televisie. "Het moeilijkste van allemaal is dat je heel erg met jezelf wordt geconfronteerd. Dat vind ik wel echt heel moeilijk af en toe." Aan de andere kant ziet ze het positieve er wel van in. "Het is wel heel nuttig, want nu weet ik wat ik aan mezelf moet veranderen."

Geadopteerd

Celena heeft een zware jeugd gehad. Ze werd geboren in Haïti en belandde na de dood van haar vader in een weeshuis, omdat haar moeder niet voor haar kon zorgen. Op 4-jarige leeftijd werd ze geadopteerd.

funxvideo_5e9f1bbce4869

Ster advertentie
Ster advertentie