Up 2 Date

Politieagente komt op melding dodelijke schietpartij af, slachtoffer blijkt zoon te zijn

foto: Shutterstock
  1. Newschevron right
  2. Politieagente komt op melding dodelijke schietpartij af, slachtoffer blijkt zoon te zijn

Voor politieagente Laquanda Cooley uit de staat Mississippi werd haar grootste nachtmerrie onlangs realiteit. Nadat de lokale politie afgelopen zondag een melding kreeg over een dodelijke schietpartij rukten Cooley en haar collega's uit naar het plaats delict. Bij aankomst kwam ze tot de ontdekking dat het slachtoffer haar eigen twintigjarige zoon was.

Schotwond in het hoofd

"We kregen een melding dat er een lijk was gevonden in de buurt van een zwembad. Toen we op de melding af kwamen, hadden we geen idee dat het slachtoffer mijn eigen zoon zou zijn", zegt Cooley in een interview met lokale nieuwszender WLBT. De twintigjarige Charles Stewart Jr. werd met een schotwond in zijn hoofd gevonden toen de politie op de plek aankwam. "Ik raakte helemaal in paniek en vroeg mezelf af waarom iemand dit mijn zoon wilde aandoen."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Traumatiserend

Ook de vader van het slachtoffer kon niet geloven dat hij zijn zoon heeft verloren. Tegen New York Post zei hij dat Charles altijd een vriendelijke jongen was. "Het is erg traumatiserend voor de hele familie. We proberen dit van dag tot dag het hoofd te bieden. Ik probeer er gewoon achter te komen waarom dit is gebeurd en wie dit heeft kunnen doen", aldus Charles Stewart Sr.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Aanleiding onduidelijk

Het is nog onduidelijk wat de aanleiding was voor de fatale schietpartij. Uit het politierapport, dat in handen is van New York Post, blijkt dat het Mississippi Bureau of Investigation de zaak op zich heeft genomen.

Ster advertentie
Ster advertentie