Up 2 Date

J. Cole bezoekt 13-jarige fan met zeldzame vorm van kanker

  1. Newschevron right
  2. J. Cole bezoekt 13-jarige fan met zeldzame vorm van kanker

De Dreamville-familie laat dromen echt uitkomen. Bas en J. Cole brachten een bezoekje aan de 13-jarige Collin. Hij werd gediagnosticeerd met een zeldzame vorm van kanker. De muziek van J. Cole helpt hem door deze zware periode heen. En nu heeft hij zijn favoriete artiest mogen ontmoeten!

''Dreamville is een echte familie. Ze hebben de droom van mijn zoon waargemaakt. Ik kan niet uitdrukken hoe dankbaar ik ben. Heel veel liefde!"

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Held

De vader van de zieke jongen deed een oproep op Twitter. In 2015 ging de jongen naar zijn eerste concert, een concert van J. Cole. Nu hij gediagnosticeerd is met stadium vier kanker, hoopte hij dat zijn zoon zijn grote held kon ontmoeten.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

medische Kosten

De familie hoopt uiteraard op genezing, maar heeft wel moeite met het betalen van de hoge medische kosten. Daarom zijn ze een GoFundPage begonnen. Daar schrijft zijn broer Austin Diller:

''Voor jullie die Collin niet persoonlijk kennen: hij is de meest zorgzame, meelevende en liefdevolle persoon die ik ooit in mijn leven heb ontmoet. Hij doet er alles aan om iedereen in nod te helpen en het lukt hem altijd om een lach op je gezicht te toveren. Hij is zo ontzettend sterk geweest, tot nu toe. Ik weet dat dit een steeds zwaarder wordende strijd is die we gaan winnen. Helaas zijn de medische rekeningen heel hoog. Geldproblemen zorgen voor stress. Daarom heb ik mijn zus Kierstin besloten om een Go Fund Page te starten voor Collin. We hopen op deze manier wat stress bij mijn ouders en Collin weg te nemen. Alle donaties gaan direct naar Collins medische kosten en worden bijgehouden door mijn moeder. Elke donatie wordt ongelooflijk gewaardeerd. Ik weet dat Collin hierover heen komt, met genoeg liefde en steun.''

Foto Twiter: Robert Griffin

Ster advertentie
Ster advertentie