Up 2 Date

Politie zoekt dader die Rotterdamse DJ April Grey steeds aanvalt

  1. Newschevron right
  2. Politie zoekt dader die Rotterdamse DJ April Grey steeds aanvalt

De Rotterdamse DJ April Grey werd de afgelopen maanden twee keer aangevallen door een man, nadat zij klaar was met draaien bij club Nora. In Opsporing Verzocht deed de 29-jarige vrouw haar verhaal in de hoop dat de dader gevonden wordt.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Aangevallen

De Rotterdamse DJ werd in de nacht van 2 op 3 september in de parkeergarage van de Kruiskade mishandeld door een man. Hij liep in eerste instantie naar haar toe om een praatje te maken en zei: "Hey DJ, lekker gedraaid." Vervolgens sloeg hij haar in het gezicht, mogelijk met een scherp voorwerp. Gelukkig wist de vriendin van de DJ haar nog net op tijd weg te trekken.

Mes

Op 29 oktober wordt April Grey opnieuw aangevallen. Wanneer ze op weg is naar haar auto, wordt ze op de Coolsingel aangevallen. De dader heeft een mes en de DJ raakt gewond aan haar kaak.

Gerichte actie?

Volgens de politie lijkt de dader precies te weten wie hij voor zich heeft, aangezien hij haar aansprak met DJ. Eerder werd er ook al ingebroken in haar auto. April Grey is zichtbaar door de gebeurtenissen geraakt.

"Omdat ik niet weet waar het vandaan komt. Ik doe zelf geen vlieg kwaad. Ik ben gewoon bezig met mijn carrière opbouwen. Ik ben een alleenstaande moeder, dus er mag gewoon niks met mij gebeuren."

Ster advertentie
Ster advertentie