Up 2 Date

Brianna (24) maakte eindexamen Harvard terwijl ze aan het bevallen was

  1. Newschevron right
  2. Brianna (24) maakte eindexamen Harvard terwijl ze aan het bevallen was

Briana Williams wist tegen alle verwachtingen in, af te studeren van Harvard Law School. In het laatste jaar van de studie raakte ze zwanger, maar dat hield haar niet tegen om haar dromen achterna te gaan. Inmiddels heeft de 24-jarige moeder haar rechtendiploma opgehaald.. Op Instagram deelde Brianna haar bijzondere verhaal.

Tranen

Brianna moest haar eindexamentoets afmaken terwijl de bevalling al begonnen was. Toen ze de eerste wee voelde, vroeg ze onmiddellijk om een ruggenprik, zodat de pijn geen belemmering zou vormen tijdens het maken van de toets. Met tranen in haar ogen wist ze het tentamen af te maken.

Vermoeiend

Het laatste jaar van Harvard voltooide Brianna als kersverse moeder. Het was verre van makkelijk om als alleenstaande moeder haar studie af te maken. Op Instagram schrijft ze: 'Sommige dagen was ik zo emotioneel en mentaal uitgeput dat ik niet eens uit bed kon komen." Op sommige dagen moest ze vanwege de onbetrouwbare kinderopvang Evelyn meenemen naar de lessen.

"Ik ga eerlijk zijn: ik dacht niet dat het me zou lukken als 24-jarige single moeder. Het was zwaar, het deed pijn. Instagram kan het soms doen lijken dat iedereens leven er zorgeloos uitziet, maar deze reis was hartverscheurend. Desondanks ben ik heel blij dat ik het gedaan heb."

Dankzij jou

Uiteindelijk lukte het Brianna om de studie succesvol te voltooien. Een paar weken terug had ze haar diploma-uitreiking. Natuurlijk was baby Evelyn, die inmiddels alweer een jaar is, daar ook bij aanwezig. Brianna hoopt dat ze een voorbeeld kan zijn voor andere jonge moeders en voor haar eigen dochter.

"Ze zeiden dat het me door jou niet zou lukken. Maar weet je wat? Het is me júist gelukt dankzij jou. Laten we voor altijd tegen iedereens verwachtingen ingaan baby!"

Ster advertentie
Ster advertentie