Up 2 Date

Dream School Seizoen 2 wordt "focking intens"

  1. Newschevron right
  2. Dream School Seizoen 2 wordt "focking intens"

In het televisieprogramma Dream School proberen bekende Nederlanders schoolverlaters te inspireren en te motiveren om hun leven weer op te pakken. Het eerste seizoen was heel heftig: er werd gevochten, er werd gehuild en de leerlingen maakten sommige leraren het leven zuur. Tegelijkertijd was het programma ook een groot succes en hebben een aantal deelnemers hun schoolleven weer opgepakt.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Genoeg reden voor een tweede seizoen, en die begint op 26 februari. De eerste beelden beloven dat ook dit weer een indrukwekkend seizoen gaat worden.

Dream school

Veertien jongeren tussen de 16 en 23 jaar gaan het avontuur van Dream School aan. Dat doen ze onder leiding van kickbokster Lucia Rijker, die in het vorige seizoen al een uitstekende mental coach bleek te zijn. Ook worden ze begeleid door Rector Eric van 't Zelfde, die enerzijds harde beslissingen maakt, maar ook een schouder om op te huilen kan zijn.

Docenten

Ook dit seizoen zal er weer een heel team van bekende Nederlanders de taak van docent op zich nemen. Zo zal fotomodel Kim Feenstra de Dream School-leerlingen lesgeven in fotografie, presentatrice Eva Jinek hen wat bijspijkeren over journalistiek en choreograaf Shaker de danslessen verzorgen. Maar ook de minder spetterende vakken komen aan bod. Filosoof Bas Haring zal jongeren aan het denken proberen te zetten, fysicus Diederik Jekel leert hen wat bij over natuurkunde en oprichter van ID&T Duncan Stutterheim zal vertellen over het ondernemerschap.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Dream School is vanaf maandag 26 februari wekelijks om 20.30u op NPO3 te zien.

Ster advertentie
Ster advertentie