Up 2 Date

Humberto Tan wint 'Het Perfecte Plaatje'

  1. Newschevron right
  2. Humberto Tan wint 'Het Perfecte Plaatje'

Humberto Tan wint het eerste seizoen van 'Het Perfecte Plaatje'. Humberto ging de strijd aan met Marco Borsato, Ruud Feltkamp, Winston Gerschtanowitz, Paulien Huizinga, Heleen van Royen en Kim Feenstra in het RTL4-programma. Gisteren stond hij met model Kim Feenstra in de finale, waarvoor ze samen naar Zuid-Afrika reisden.

Onvoorstelbaar

In Zuid-Afrika namen Kim en Humberto het tegen elkaar op met drie finalefoto's, waarvan één portretfoto, een foto waarop de traditionele dans in een sloppenwijk werd vastgelegd en de ultieme wildlifefoto. Met slechts 0,1 punt verschil mag Humberto zich de beste 'bekende fotograaf' van Nederland noemen. Hij wint een fotoreportage in National Geographic. De RTL Late Night-presentator reageert verrast op zijn winst.

''Ik kan het me gewoon niet voorstellen. De andere kandidaten zo zijn goed. Ik ben heel, heel, heel blij. Voor mij is dit een van de mooiste prijzen die ik ooit heb gewonnen.''

Het perfecte plaatje

Humberto Tan kreeg een 10 voor zijn portretfoto, die hij maakte van een Zuid-Afrikaan in de straten van Johannesburg. De foto kostte hem veel concentratie en daar kon hij presentator Tijl Beckand absoluut niet bij gebruiken:

Ster advertentie
Ster advertentie