Up 2 Date

The Game bedankt zijn beide baby momma's op moederdag

  1. Newschevron right
  2. The Game bedankt zijn beide baby momma's op moederdag

The Game kan gevoeliger zijn dan halfnaakte boxerselfies posten. Op moederdag wenste hij op Instagram zijn beide baby momma's een fijne dag en bedankte hen voor de goede zorgen voor alledrie zijn kinderen.

Ondanks zijn scheiding met de vrouwen, blijft zijn dankbaarheid vanwege hun liefde voor zijn kinderen groot. In zijn eerste post bedankt de rapper Aleska Jordan, de moeder van zijn eerstgeboren zoon.

"Bijna dertien jaar lang [ben je] een moeder voor mijn zoon & sinds dag 1 ben je niets anders dan geweldig voor hem geweest. Ik vertel hem als zo lang ik mij kan herinneren dat hij zich geen zorgen moet maken om mij, ik ben oké...maar dat hij altijd voor zijn moeder moest zorgen. Ik hoop dat je de beste dag mogelijk hebt @AleskaJ"

Vorig jaar liep vanwege zijn ontrouw de relatie stuk met de moeder van zijn twee jongste kinderen, Tiffney Cambridge. Toch zegt meneer 'LA Confidential' nog elke dag van haar te leren.

"Jij @LoveTiffney bent de STERKSTE, MEEST ONAFHANKELIJKE, BESCHAAFSTE & beste moeder die ik ooit zou kunnen wensen in dit leven en het volgende voor mijn twee jongste kinderen. Niet alleen ben ik dankbaar, ik ben werkelijk VERBAASD over hoe natuurlijk ouderschap voor jou is geweest vanaf de geboorte van ons eerste kind @servetheking tot de geboortedag van mijn prinses en reddingslijn @littlemisscalidream."

Ster advertentie
Ster advertentie