Up 2 Date

En de winnaar is...? #ExpeditieRobinson

  1. Newschevron right
  2. En de winnaar is...? #ExpeditieRobinson

Na een wekenlange strijd stonden donderdag Amara, Anna en Oscar in de finale van Expeditie Robinson 2015. Samen deden zij de langste en zwaarste proef van het seizoen. Vissen naar sleutels, sommen oplossen en uiteindelijk draaide het om wie als eerst de Robinson 'R' tot ontploffing bracht. Voor de slotaflevering schoven afgevallen deelnemers als Ronnie Flexx en Sharon Doorson aan in de Robinson studio.

domme lul

Het is Oscar, de enige man in de finale, die vanaf het begin de voorsprong neemt. Maar Amara volgt hem op de hielen. Ondertussen struggelde Anna op de derde plek: "Ik zei vroeger altijd dat ik rekenen niet nodig heb, ik ga toch acteren en zingen. Dus de som uitrekenen is wel mijn grootste angst." Al gauw gaat Oscar de mist in en verliest zijn voorsprong. "Domme lul dat je bent", zegt hij tegen zichzelf.

Tot slot is een blokjestoren alles dat staat tussen de drie finalisten en de winst. Het is geen Anna, geen Oscar, maar Amara die plosteling haar toren als eerst afkrijgt."Het was te gek, ik heb genoten", schreewt ze uit.

Amara was donderdagavond bij Humberto Tan in RTL Late Night te gast.

Ster advertentie
Ster advertentie