Up 2 Date

Clapback season: Rutte en Wilders dissen elkaar over vrouwen

foto: Facebook: NOS
  1. Newschevron right
  2. Clapback season: Rutte en Wilders dissen elkaar over vrouwen

Het was gisteren een partijtje heet in de Tweede Kamer. Terwijl VVD-leider Rutte zijn verhaal deed over het regeerakkoord, werd hij flink bekritiseerd door onder andere Geert Wilders. Om te kunnen herstellen van die roast, gooide hij een clapback eruit waar hij zelf heel trots op was.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

onaantrekkelijke vrouw

Volgens Rutte weet de PVV helemaal niet wat ze willen. "Zo'n partij die zegt: 'Ik wil regeren' moet niet verbaasd zijn als de conclusie is dat die partij helemaal niet wil regeren, maar vooral afgewezen wil worden."

Rutte: "De heer Wilders is wat dat betreft een beetje een vrouw die eigenlijk helemaal niet bemind wil worden en daarom ook zichzelf zo aantrekkelijk mogelijk voor doet."

De hele Tweede Kamer schiet in de lach als hij die statement afmaakt met: "En als hij dat een persoonlijke aanval vindt, voorzitter, heeft hij volkomen gelijk.

Clapback on clapback

Wilders vindt het belachelijk en staat op om op die clapback, nog een clapback te geven: "Alleen wie zegt het? Heel Nederland weet nog geen eens of de heer Rutte ooit een vrouw heeft gehad." Vervolgens loopt hij weer weg alsof er niks is gebeurd.

Gelukkig kan Rutte erom lachen en geeft hij toe dat Nederland hem inderdaad nooit met een vrouw heeft gezien.

Ster advertentie
Ster advertentie