Up 2 Date

ABOUT LAST NIGHT: Vrouw hoort donorhart zoontje, India bekritiseert Beyoncé & meer!

  1. Newschevron right
  2. ABOUT LAST NIGHT: Vrouw hoort donorhart zoontje, India bekritiseert Beyoncé & meer!

Lag je gisteravond al vroeg op één oor? Geen zorgen, want FunX vat hieronder nog even kort samen wat je hebt gemist.

1. Vrouw hoort kloppend donorhart van overleden zoontje

Pak je tissues er maar bij, want bij dit verhaal pink je misschien een traantje weg. Een Amerikaanse moeder heeft een ontmoeting gehad met het meisje dat de donorhart van haar overleden zoontje heeft gekregen. In 2013 verloor Heather Clark haar acht maanden oude zoontje Lukas, waarop ze besloot een aantal van zijn organen te doneren aan andere kinderen.

De vierjarige Jordan is het meisje dat het donorhart heeft gekregen. Het was een bijzonder moment voor Heather om via een stethoscoop naar het hart van haar zoontje te kunnen luisteren.

2. Beyoncé in een sari: fail

Beyoncé heeft meegewerkt aan de nieuwste Coldplay single Hymn for the Weekend. In de video, die in India geschoten is, is Queen B te zien in traditionale Indiase klederdracht. En dat wordt haar niet in dank afgenomen. Hoewel de clip wordt geprezen om de vele mooie kleuren, wordt Beyonce's verschijning in de sari gezien als ongepast en stereotyperend.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

3. uiterlijke verzorging voor de donkere man

De Britse kapper Aaron Wallace heeft een lijn met verzorgingsproducten gelanceerd die speciaal geschikt is voor mannen met een donkere huid. Daar is eigenlijk een hele andere verzorging voor nodig dan de producten die nu op de Europese markt verkrijgbaar zijn. "Ik hoop dat dit product het eerste is waar donkere mannen aan denken als het gaat om goede uiterlijke verzorging."

Ster advertentie
Ster advertentie