Up 2 Date

Moeder van meisje dat seks had met SFB trekt aangifte in

  1. Newschevron right
  2. Moeder van meisje dat seks had met SFB trekt aangifte in

De moeder van het meisje dat seks had met de jongens van SFB, heeft haar aangifte ingetrokken. De moeder deed bijna twee jaar geleden aangifte tegen de groep, nadat er een video met haar toen 15-jarige dochter werd verspreid via social media.

Dertig dagen

Hoewel de moeder al direct na het verspreiden van de video aangifte deed, werden Priceless, KM en Frenna vorige week pas gearresteerd door het OM in Suriname. Afgelopen woensdag werd bekendgemaakt dat het voorarrest met dertig dagen wordt verlengd. Het OM leidt de aanklacht, maar de advocaat van de rappers verwacht wel dat er meer ruimte is om de zaak aan te vechten nu de aanklacht van de moeder is ingetrokken.

pubertijd

De moeder zegt te zijn geschrokken van alle ophef. Ook het meisje waar het om draait vindt alle media-aandacht overdreven. Ze stuurde via Whatsapp een audiobericht aan vrienden en bekenden waarin ze laat weten dat er volgens haar geen sprake is geweest van seksueel misbruik of pedofilie.

''Niemand weet iets. Alleen wij die daar waren. Praten jullie geen onzin, het is mijn leven, het is het leven van die jongens. Het is geen pedofilie. We zijn jongeren onder elkaar. We zitten in onze kaulo pubertijd. Ik hoop dat alles rustig wordt en iedereen gewoon weer zijn leven kan leiden. Klaar, punt uit.''

Ster advertentie
Ster advertentie