Up 2 Date

Doodgeschoten Parsa010 was 'spil in Rotterdamse onderwereld'

  1. Newschevron right
  2. Doodgeschoten Parsa010 was 'spil in Rotterdamse onderwereld'

De geliquideerde Hassan, beter bekend als Parsa010, zou een belangrijk figuur zijn onder de jongste generatie criminelen in Rotterdam. Bronnen melden aan NOSop3 dat hij zelfs de spil zou zijn in de onderwereld van de havenstad.

Iftar

Parsa werd afgelopen zondag tijdens een iftar barbecue meerdere malen in het lichaam geschoten in Rotterdam-Ommoord. Hij kreeg online bekendheid door zijn opvallende uitspraak "MOB, fuck die chimies" in een straatvideo van vloggerduo Supergaande.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

drugs

Volgens NOSop3 is er sinds een aantal jaren sprake van een nieuwe generatie criminelen in Rotterdam. Parsa zou onder deze groep een belangrijke rol spelen. Hij wordt in verband gebracht met een recente ripdeal, oftewel drugsroof. Zijn moord kan pay-back zijn hiervoor, meldt een bron die bij het onderzoek betrokken is.

Aanslag

Voor Parsa was het niet de eerste aanslag op zijn leven. Op zijn zeventiende was hij al eens beschoten. Ook was hij geen onbekende bij politie. Eerder stond hij terecht voor wapenbezit, waarvoor hij vier maanden de gevangenis inging.

Ster advertentie
Ster advertentie