Up 2 Date

Boef deelt 263 cadeaus uit in asielzoekerscentrum

foto: YouTube
  1. Newschevron right
  2. Boef deelt 263 cadeaus uit in asielzoekerscentrum

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Het was een aangename verassing voor de jonge bewoners van een asielzoekerscentrum in Katwijk. Boef kwam gisteren langs om de kinderen een mooie pakjesavond te bezorgen. En hij bezocht het AZC natuurlijk niet met lege handen, de rapper deelde honderden cadeaus uit aan de bewoners. "Sinterklaas krijgt concurrentie van Sinterboef,'' zei de artiest.

cadeaus inkopen

Boef was woensdag druk aan het shoppen in het centrum van Alkmaar, en dit keer niet voor hemzelf. Hij ging langs bij een speelgoedwinkel en kocht 209 cadeaus. Ook bezocht hij een parfumerie waar hij nog eens 54 cadeaus kocht. Hij pakte samen met de winkelmedewerkers alle cadeaus in en ze hadden het naar hun zin. ''Het was een gezellige boel,'' lieten ze weten aan NH Nieuws.

De toekomst

Vervolgens reed Boef met alle cadeaus naar het asielzoekerscentrum om daar heel veel kinderen een fijne Sinterklaasavond te bezorgen. Hij riep de kinderen naar voren en hielp ze met het uitpakken van de cadeaus. "De toekomst", schreef hij in zijn Instagram-story over de tientallen kids die hem uitzwaaiden.

Ster advertentie
Ster advertentie