Up 2 Date

Kevin Hart trekt zich terug als presentator van de Oscars

foto: Instagram: Kevin Hart
  1. Newschevron right
  2. Kevin Hart trekt zich terug als presentator van de Oscars

Kevin Hart haakt af als presentator van de komende Oscars op 25 februari 2019. Dat heeft de Amerikaanse comedian en acteur laten weten via zijn sociale media. De aanleiding: vele oude tweets van Kevin, waarin afgeeft op de homogemeenschap. "Ik kreeg een belletje van de organisatie. Ze zeiden dat als ik m'n excuses niet zou aanbieden voor de oude tweets, ze een andere presentator gaan zoeken."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

oude koeien

Voor Kevin gaat dit te ver. Het gaat om Twitterberichten uit 2009 en 2010 waar hij al uitgebreid in de media over gesproken heeft en zijn excuses meerdere malen heeft aangeboden. "Ik ga niet weer oudere koeien uit de sloot halen. Dezelfde energie die de oude tweets heeft kunnen vinden, kan ook best mijn reactie daarop vinden die ik al heb gegeven."

De professionele grappenmaker vindt het zonde om zich bezig te houden met waar hij toen was en stond in zijn leven. Zo deelt hij dat hij inmiddels gegroeid is als persoon en je iemand niet op zijn of haar verleden mag afrekenen.

"We voeden die internettrollen en belonen ze ook nog. Ik ga het niet doen man. Ik blijf gewoon mezelf en blijf met beide benen op de grond staan."

geen goal meer

Eerder deze week liet Kevin nog weten enorm blij te zijn met zijn nieuwe grote klus. Maar het is z'n eer te na om dingen uit het verleden op te rakelen waarin hij zichzelf tegenwoordig niet meer kan vinden.

Ster advertentie
Ster advertentie