Up 2 Date

Opening FC Kip-restaurant van Jandino zorgt voor massale drukte in Rotterdam

foto: YouTube: Jandino Asporaat
  1. Newschevron right
  2. Opening FC Kip-restaurant van Jandino zorgt voor massale drukte in Rotterdam

Vandaag opende het langverwachte FC Kip-restaurant van Jandino. Dat zorgde voor een enorme mensenmassa, die zich verzamelde in het centrum van Rotterdam.

Jandino

De meesten kennen Jandino van zijn komische Bon Bini Holland-filmreeks en zijn alter ego Judeska. Laatstgenoemde is het personage dat de bestellingen opneemt in het fictieve restaurant FC Kip. Vanaf vandaag is het echter geen fictief restaurant meer, want Jandino heeft de eerste echte vestiging vandaag geopend boven de Koopgoot in Rotterdam. "Het begon ooit met een paar simpele sketches en die hebben jullie tot een groot succes gemaakt. Dit is het begin van een nieuwe droom en een nieuwe uitdaging. De droom om samen het beste restaurant neer te zetten", liet hij eerder weten via Instagram.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

FC Kip

De opkomst tijdens de opening van het restaurant was grandioos. Op social media circuleren verschillende video's rond waarop mensen achter dranghekken staan te juichen van enthousiasme.

Op het menu staat, zoals je misschien al kunt raden, vooral kip. Denk hierbij aan 'Je Moeder Bucket', maar je kunt er ook burgers, wraps en fingerfood bestellen. Daarnaast zijn er ook vegetarische opties, wat te danken is aan Jandino's zoontje, die daarop aandrong bij zijn vader.

Ster advertentie
Ster advertentie