Up 2 Date

WhatsApp rolt bekende Snapchat- en Instagram Storiesfunctie uit

  1. Newschevron right
  2. WhatsApp rolt bekende Snapchat- en Instagram Storiesfunctie uit

WhatsApp is vandaag begonnen met het uitrollen van 'Status'. Dat is een stories-functie zoals je die ook al kent van Snapchat en Instagram Stories.

Status

Status heeft een eigen knop gekregen en die kan je bij iOS linksonder in het beeld vinden, waar vroeger je favoriete contacten stonden. Voor Android phones: bovenaan in het midden van je beeldscherm. De foto's en video's verdwijnen na 24 uur en je kan zelf kiezen wie ze te zien krijgt. Dus jij kiest zelf uit met wie je ze deelt: alle contacten, contacten die je zelf uitkiest of een groep.

Tekenen, emoji's & tekst

Natuurlijk kan je ook creatief te werk gaan en tekenen, schrijven of emoji's toevoegen op de foto's en video's. Het checken van de pics en vids gaat zoals je dat kent van Snap en Insta Stories: links om terug te spoelen en rechts voor de volgende foto of video.

Hey there, I'm using WhatsApp Messenger!

WhatsApp Status moet dat regeltje tekst uit je 'oude' status vervangen, die zo leuk onder je naam stond. Je weet wel, die ene waar sommige vrienden al jaren 'Available' of "Hey there, I'm Using WhatsApp Messenger hebben staan.

Status uitleg

Wil je meer weten over WhatsApp Status? Check de video!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie