Up 2 Date

Mohsin op Wereldreis krijgt Bollywoodrolletje in India

  1. Newschevron right
  2. Mohsin op Wereldreis krijgt Bollywoodrolletje in India

Mohsin, je weet wel...die ene die altijd op wereldreis is, heeft een rolletje in Bollywood te pakken! Hij is nog net geen nieuwe Shah Rukh Khan, maar de reiziger heeft in ieder geval een beetje van het acteursleven in India kunnen proeven.

Mumbai wordt ook wel the filmcity genoemd en is de plek waar de grote Bollywoodstudios staan. Mohsin verblijft in één van de wijken in die stad en werd aangesproken door agents die toeristen casten voor hun films. "Ik werd aangesproken of ik mee wilde doen, want ze hadden een 'blank' persoon nodig. Ik dacht prima, leuke ervaring. Ik vond het wel gek dat het zo een dag van tevoren werd geregeld", dat vertelde hij aan FunX.

Middle of nowhere

De Gouwenaar werd de volgende dag opgehaald en verwachtte een enorme Bollywoodset, maar het was toch net iets anders. "Het was echt in the middle of nowhere in een oud verlaten pand. We gingen ontbijten en daarna moesten we ons klaarmaken. Ik moest m'n pak aan, want ik zou een Britse generaal spelen. Ik had geen idee, maar het ging dus om een generaal die rond 1945 in India was."

Baard eraf, uh oh!

De Britse generaal had geen baard, dus die van Mohsin moest er ook af. "Het was even slikken, maar goed, het gaat allemaal om de ervaring. Het was een speciaal moment."

De man die Mohsin moest spelen, was niet bepaald een lieverdje. "Er waren drie woorden die ik moest zeggen: position, load en fire. Hij liet zijn soldaten op mensen schieten. Het was raar om te horen dat ik iemand speelde die vreselijke dingen heeft gedaan."

Top deal!

Acteurs moeten natuurlijk ook betaald worden. Mohsin verdiende maar liefst 500 rupees aan zijn acteerklus. "Omgerekend is dat ongeveer zeven euro. Nou, top deal toch?!"

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

'Rijke' ervaring

Mohsin reist niet door India voor parelwitte stranden, cocktails en de tofste feesten. Integendeel en daar is cultuur opsnuiven de juiste beschrijving voor. Bekijk hieronder een aantal van de foto's die hij maakte in de sloppenwijken van India. Klik op de afbeelding voor de volledige post.

"#mohsinopwereldreis Travel and gain experiences with your own eyes."

Ster advertentie
Ster advertentie