FunX Utrecht

'Utrechts uitgaansleven alleen voor studenten'

  1. Newschevron right
  2. 'Utrechts uitgaansleven alleen voor studenten'
Veel Utrechtste jongeren vinden het uitgaansleven in de stad te veel op studenten gericht. Er zijn weinig clubs en bij andere kroegen en cafés moet je vaak een studentenpas laten zien. FunX reporter Anne-Meike legt het probleem voor aan de Utrechtse wethouder Jeugd, Rinda den Besten.

Rinda den Besten zegt dat Utrecht er van alles aan doet, maar weinig steun krijgt van de uitbaters. "Ze zijn er niet zo happig op, omdat ze zeggen dat ze er te weinig aan verdienen." Ze vindt het heel belangrijk dat jongeren dit signaal blijven afgeven, "want wij als gemeente kunnen natuurlijk geen discotheek gaan openen."

Jongeren kunnen op allerlei manieren in contact komen met wethouder Den Besten. Ze verwijst onder andere naar de website jong030.nl en vertelt dat ze bereikbaar is via u-shake.nl. Ook kan je in contact komen met de PvdA-wethouder via Twitter.

{source}
<iframe width="550" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="http://w.soundcloud.com/player/?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F43312585&show_artwork=true"></iframe>
{/source}
Ster advertentie
Ster advertentie