FunX Utrecht

Jong030 Q&A: "Lange relaties zijn niet meer van deze tijd"

  1. Newschevron right
  2. Jong030 Q&A: "Lange relaties zijn niet meer van deze tijd"

Lange relaties lijken niet meer van deze tijd. Is in voor en tegenspoed nog wel 2015? Reporter Fadya ging de straat op en checkte hoe er over dit onderwerp wordt gedacht.

Still going strong

Maar lange relaties zijn er zeker nog wel! Vanmiddag had Rutger Anthony Garcia aan de tefefoon in Jouw Stad. Hij is 35 jaar en ondertussen alweer zeventien jaar samen met zijn vrouw. Samen hebben ze een paar maanden geleden ook nog hun vijfde kindje mogen krijgen.

"Jongeren geven hun relatie te snel op. Ze missen geduld, willen niet veel investeren in hun relatie en alles moet snel snel." De vader van vijf zit sinds zijn achttiende in deze relatie. Ze zijn ook heel eventjes uit elkaar geweest. Maar eind goed, al goed. "Het is wel leuk om met je boys te chillen, maar ik heb geen zin om op mijn 60e of 70e met mijn homies te chillen."

Relatieadvies

Anthony heeft ook goed advies voor zijn kinderen en de rest van de jongere generatie: "Ik zou ze willen aanraden om op iets latere leeftijd echt vast te gaan. Raak eerst je wilde haren kwijt. En als je fout bent geweest, man up. Je moet van beide kanten blijven werken, wil je een langdurige relatie blijven houden."

Ster advertentie
Ster advertentie