FunX Utrecht

Hiphopcollectief Vivants komt met vervolg op single 'V for Vivants'

  1. Newschevron right
  2. Hiphopcollectief Vivants komt met vervolg op single 'V for Vivants'

Nog geen halfjaar geleden releaste hiphopcollectief Vivants hun gezamelijke debuutalbum 'V for Vivants'. Sindsdien gaat het lekker met de jongens en willen ze wat terug doen voor iedereen die hen support. Rapper Jorno a.k.a. Aaumffie: "Sommige fans hebben geen Spotify hebben bijvoorbeeld en we wilden dat zij het album ook konden horen." Ook komt er een vervolg op hun eerdere single 'V for Vivants'.

Vetter

Sinds het afgelopen album is uitgebracht, zijn de jongens niet stil blijven staan. "We hebben sindsdien heel veel nieuwe muziek gemaakt en er komt ook een track aan met alle jongens. Dat wordt een soort vervolg op de video van 'V for Vivants'. En elke track wordt weer vetter en vetter."

Grote Prijs

Behalve als collectief zijn de jongens ook apart bezig met hun carrière. "Twee van onze boys zijn lekker bezig in muziekcompetitie de Grote Prijs van Nederland. "Lazy is vorig weekend doorgegaan naar de halve finale. En Jae Fly maakt ook nog steeds een kans gekozen te worden door de jury. Als ze allebei de finale halen, dan kunnen we iets spectaculairs neerzetten. "

Benieuwd naar het complete album, beluister alle veertien tracks hier.

Ster advertentie
Ster advertentie