Video

Alleen maar liefde tijdens Paradiso-concert van Jonna Fraser

  1. Newschevron right
  2. Alleen maar liefde tijdens Paradiso-concert van Jonna Fraser

Het was 10 oktober een bijzondere avond voor Jonna Fraser. Hij gaf namelijk zijn eigen concert in Paradiso Amsterdam en deed dat samen met live band The Lions. De La Vida Loca-artiest sprak meteen na afloop van het optreden met Ouassima: "Dit was een mijlpaal!"

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

genoten

Omdat Jonna niet veel eigen concerten heeft gegeven, was dit een avond om nooit te vergeten. "Ik heb ervan genoten, ik was echt in het moment." Hij vond het mooi om te zien dat er zoveel mensen speciaal voor hem waren gekomen.

Persoonlijke kant

Tijdens het optreden liet hij ook een persoonlijke kant van zichzelf zijn. Hoewel hij zijn privéleven normaal gesproken graag privé houdt, kregen zijn fans dit keer wat meer van Jonna te zien. Hij liet beelden zien uit zijn jeugd en familiefoto's van zijn vriendin en hun zoontje.

Ook sprak Jonna openlijk over self love, oftewel lobi voor jezelf. Dat is volgens hem namelijk essentieel in het leven. "Er zijn mensen die helemaal verknipt zijn en proberen van anderen te houden", lichtte hij backstage toe, "maar dat gaat niet lukken als je niet van jezelf houdt." Zelf heeft hij dat ook moeten leren.

"Iedereen is wel eens op zoek gegaan naar zichzelf, of heeft zichzelf moeten herpakken."

waardering

Terugkijkend op zijn carrière kan Jonna wel zeggen dat er veel veranderd is. Zoals hij het zelf zegt: "We waren skere boys met een droom." En nu staat Jonna in een uitverkocht Paradiso. Daarvoor kan hij zijn fans alleen maar bedanken.

"Thanks voor die waardering voor mij. Jullie krijgen het tien keer zo hard terug als ik klaar ben met mijn album."

Ster advertentie
Ster advertentie