Video

Priceless in 'De DiXte Confessions': "Liever solo dan verder met SFB"

  1. Newschevron right
  2. Priceless in 'De DiXte Confessions': "Liever solo dan verder met SFB"

Priceless was aan de beurt bij De DiXte 1000 Confessions! De rapper kreeg het behoorlijk warm, want hij moest binnen drie seconden reageren op de pittige vragen van Ouassima. Soms dacht hij daarbij net iets te lang na, waardoor hij een aantal dikke shocks kreeg!

Liever solo

Priceless wist een aantal goede én snelle antwoorden te geven op de gedurfde vragen. Zo zou hij namelijk liever solo verdergaan dan dat hij verdergaat met SFB. Ook biechtte hij op wie zijn favoriete member is: KM. En zijn hoogste boete? Dat is niet niks, de rapper heeft namelijk een keer 1300 euro moeten neerleggen. Ook beantwoordde hij wat vragen over zijn zoontje. Als hij een carrière voor hem zou moeten kiezen, dan heeft hij toch liever dat hij voetballer wordt in plaats van rapper.

geen samenwerking

Priceless kon helaas niet altijd snel genoeg antwoord geven. Zo kon hij op de vraag met welke Nederlandse artiest hij nooit zou willen samenwerken, niks bedenken en kreeg hij een flinke schok. Uiteindelijk biecht hij het toch op: Armo, oftewel Rarri.

Ster advertentie
Ster advertentie