Naar homepage
Video

De FunX Strijders hebben het zwaar tijdens de survivalopdracht

  1. Newschevron right
  2. De FunX Strijders hebben het zwaar tijdens de survivalopdracht

Zowel de mannelijke als de vrouwelijke strijders hebben al een overwinning binnen weten te slepen. Om de voorsprong te pakken, moeten de teams in de derde aflevering van FunX Strijders een survivalopdracht zien te winnen. Het wordt echter al snel duidelijk dat in de regen over een parcours rennen niet voor iedereen is weggelegd. En dan is er ook nog de belemmering die het de boys en girls extra moeilijk maakt. Van elk team mag er namelijk een iemand niet kijken, een iemand niet horen en een iemand niet praten!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

DE JONGENS TEGEN DE MEISJES

Het zijn de jongens tegen de meisjes in de nieuwe YouTube-serie FunX Strijders! Nixon, Shaquille en Youssef nemen het iedere week op tegen Vanessa, Ouassima en Zoë Livay. Ze doen de gekste challenges die ter plekke extra zwaar worden gemaakt met verschillende belemmeringen. Het verliezende team moet een tegenprestatie uitvoeren die op z'n zachts gezegd nogal awkward is.

FunX Strijders is een serie van zes afleveringen. Elke donderdag verschijnt er een nieuwe aflevering op het YouTube-kanaal van FunX.

Ster advertentie
Ster advertentie