Naar homepage
Video

Luistersessie Jack: "Geld maakt mij echt gelukkig"

foto: FunX
  1. Newschevron right
  2. Luistersessie Jack: "Geld maakt mij echt gelukkig"

Jack dropte vorige week zijn derde en langverwachte album Plan B. Ouassima zocht de rapper voor de release op in de Avalon-studio om zijn nieuwe tracks te bespreken. Waar gaan die over? Hoe zit het met zijn liefdesleven? Waar geeft hij zijn geld aan uit? En wat zijn Jacks plannen voor de toekomst?

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Credits

Nu zijn muziek steeds populairder wordt, hoort Jack zijn flow af en toe ook terug bij andere artiesten. Vindt hij dat vervelend of ziet hij het juist als een compliment? "Ik zie dat als een compliment, maar soms denk ik wel dat ik iets meer credits zou moeten krijgen. Ik was de eerste die cijfers pakte met zingen op een trapbeat in mijn ogen."

Geld maakt wel gelukkig?

Jack gaat momenteel lekker, ook op financieel gebied, maar dat is niet altijd zo geweest. "Ik ken dagen met nul. Ik heb wel dingen gedaan die niet mochten om geld te verdienen, maar ik hou er niet van om dat te belichten. Dan schets ik een verkeerd beeld van mezelf." Nu hij als rapper lekker verdient, vertelt hij de meeste euro's uit te geven aan kleding, hotels en lachgas. "Eerlijk is eerlijk: ik ben jong en naar mijn mening leef ik echt overdreven."

"Ze zeggen geld maakt niet gelukkig, maar mij maakt het echt gelukkig. Gezondheid en geld, dan leef ik mijn droom. Als ik miljonair ben, heb ik mijn droom bereikt voor nu."

Ster advertentie
Ster advertentie