Video

Imran Khan: "Ik heb wereldsterren Shahrukh Khan en Akshay Kumar afgewezen"

  1. Newschevron right
  2. Imran Khan: "Ik heb wereldsterren Shahrukh Khan en Akshay Kumar afgewezen"

Imran Khan's nieuwe single Imaginary wordt ontzettend goed ontvangen. The King of Urban Punjabi was afgelopen vrijdag bij Aashna te gast en vertelde dat er nog veel meer tracks aankomen. Voor een nieuw album moeten we nog even wachten, want dat staat gepland voor 2016. Daarop komt onder andere een reggaetrack te staan.

Bitch? Wat is dat?

Wat je niet op het nieuwe album van Imran Khan zal horen is gevloek of gescheld: "Muziek geeft je de kans om een goede boodschap af te geven en daar maak ik gebruik van. Britney Spears begon ooit als een net schoolmeisje en zong "Baby one more time" nu is het "It's Britney bitch". Wat is dat?", zei de zanger in Jouw Stad Den Haag.

Bollywoodsterren afgewezen

Imran Khan maakte een soundtrack voor een Bollywoodfilm, maar de komende tijd zal je geen Shahrukh Khan of Akshay Kumar op zijn albums terughoren. Hij wees de wereldsterren uit Bollywood namelijk af, omdat hij hun aanbod niet goed genoeg vond. Daarna besloten een paar sterren hem zelfs te boycotten, volgens de populaire zanger uit Den Haag. Wie wel oog voor hem had, was de Bollywood-familie Kapoor: "Zij kwamen naar mijn studio in Den Haag en vroegen mij wat ik wilde. Ik zei: "Stop mij in de videoclip, geef mij wat credit en geef mij een goede amount, dan maak ik een liedje voor jullie." Zo kwam Let's Celebrate tot stand."

Suikerfeest & rellen in Den haag

Imran Khan schoof tijdens de eerste dag van het Suikerfeest aan in de FunX studio en kwam gekleed in een bijpassende outfit. De populaire zanger uit Den Haag vertelde dat hij aan de Ramadan heeft meegedaan en net uit de moskee kwam. "Tijdens de Ramadan dan kan ik echt tot mezelf komen." Ook vertelde Imran dat hij de rellen in Den Haag op de voet heeft gevolgd. Hij deed dat met extra interesse, omdat hij ooit politieagent wilde worden. Door wat gesnitch kwam dat er niet van. Hoe dat precies zit vertelt hij in hele interview:

Ster advertentie
Ster advertentie