Video

3Robi: "Cartier is geen commerciële track!"

  1. Newschevron right
  2. 3Robi: "Cartier is geen commerciële track!"

Vroeger spitte 3Robi veel op straat. Dankzij zijn Hou Je Bek Sessie kwam hij in contact met Sjaak. Via diens neef belandde 3Robi vervolgens bij Wilde Westen. Fernando bezocht vorige week de studio van Avalon. Daar sprak hij met de artiest over zijn aankomende EP, zijn eigen sound en commerciële muziek.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Jonge jongen naar de top

In het interview vertelt 3Robi dat de releasedatum van zijn aankomende EP Jonge Jongen Naar De Top nog niet bekend is. Hij verwacht wel dat zijn project binnen nu en twee maanden uit gaat komen. De naam van de EP verwijst naar de stappen die 3Robi sinds zijn jeugd maakt. Hij heeft het gevoel dat hij de top gaat bereiken.

eigen sound

In elke track probeert 3Robi een andere flow te brengen. Toch zijn er een paar dingen die altijd terugkomen in zijn tracks. Zo zijn "Pow" of "Mathafack(a)" kenmerkende woorden in 3Robi's tunes. Hij probeert deze woorden wel altijd in zijn muziek te verwerken.

COMMERCIEEL

In het interview merkt Fernando op dat er een verschil is in sound vergeleken met eerdere tracks van de rapper. Fans zouden zich af kunnen vragen of 3Robi nu meer de commerciële kant op gaat met zijn muziek. De artiest is het hier echter niet mee eens en zegt dat Cartier geen commerciële track is. Daarbij denkt hij eerder aan een track met Gers Pardoel. 3Robi zal ook nooit de commerciële kant opgaan. Hij maakt gewoon wat hij tof vindt.

Ster advertentie
Ster advertentie