Video

Ouassima bezoekt temperamentvolle Trevor van House of Talent

  1. Newschevron right
  2. Ouassima bezoekt temperamentvolle Trevor van House of Talent

Ouassima ging langs bij House of Talent voor het eerste solo-interview van Trevor (artiestennaam: iAM). Hij is één van de acht artiesten die tegen elkaar strijden in het SBS6-programma en vertelde bij FunX hoe moeilijk dat soms kan zijn. Trevor heeft het onder andere over het gemis van zijn ouders die op Curaçao wonen, maar ook over de inwoners van het huis die soms heel veel energie van hem vergen. Zo vindt hij Julia bijvoorbeeld geweldig, maar kan hij haar negativiteit slecht verdragen: "Ze krijgt veel haat, maar dat verdient ze niet. Ze heeft een prachtige stem en ze is een goed persoon."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

House of Talent

In de dagelijkse realitysoap House of Talent proberen acht getalenteerde artiesten een professionele zangcarrière op te zetten. Ze brengen maandelijks een track uit en proberen zo populair mogelijk te worden. Hoe meer geld ze verdienen met singles en optredens, des te langer ze kunnen blijven in het huis.

Boeiend

Tijdens het interview met Trevor werd Ouassima ook gevolgd door de camera van Boeiend! Presentator Niels liep de hele dag met de FunX-reporter mee en trainde onder andere mee in de sportschool, testte zijn eigen geduld bij de kapper, schrok van de doodsbedreigingen die Ouassima heeft ontvangen en sloot de dag positief af bij Trevor van House of Talent.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie